7 Cara Memutihkan Kulit Terbaik & Paling Berkesan [2023]

kulit kusam skincare untuk kulit kusam produk untuk kulit kusam pencuci muka untuk kulit kusam punca kulit kusam serum untuk kulit kusam moisturizer untuk kulit kusam krim muka untuk kulit kusam vitamin untuk kulit kusam cara mengatasi kulit kusam hilangkan kulit kusam kulit kusam dan berminyak merawat kulit kusam toner untuk kulit kusam toner terbaik untuk kulit kusam penyebab kulit kusam sunscreen untuk kulit kusam

 

7 Cara Memutihkan Kulit Dengan Cepat & Paling Berkesan 2023 :

1. Langkah 1: Mencuci Muka. Bersihkan kulit anda untuk membuang kotoran dan sel kulit mati. 

Noir Kakadu Brightening Cleanser adalah pencuci muka untuk mencerahkan kulit yang dirumuskan dengan bahan-bahan semulajadi yang berkesan membersihkan kekotoran dan mencerahkan tona kulit yang kusam.

2. Langkah 2 : Toner. Toner adalah produk penjagaan kulit yang digunakan selepas mencuci muka dan sebelum moisturizer. Ia direka untuk mengimbangi pH kulit, menanggalkan sebarang kesan solek, kotoran atau pembersih yang masih ada, dan menyediakan kulit untuk produk penjagaan kulit seterusnya.

Noir Kakadu Toner dirumus dengan campuran bahan pencerah non-invasive yang menenangkan, mencerahkan, meningkatkan penyerapan produk sambil mengurangkan jeragat, kusam dan liang pori membesar.

3. Langkah 3 : Serum ialah produk penjagaan kulit yang pekat, mengandungi campuran bahan aktif  bertujuan untuk menyasarkan masalah kulit tertentu. 

Serum direka untuk menyampaikan bahan aktif ini jauh ke dalam kulit, di mana ia boleh memberi kesan yang lebih ketara. Ia biasanya mempunyai tekstur yang ringan dan cepat menyerap, menjadikannya sesuai untuk melapis di bawah pelembap dan produk penjagaan kulit yang lain.

Noir Kakadu Brightening Serum adalah serum untuk memutihkan kulit yang kusam, formulasi dengan bahan pencerah semulajadi yang menggalakkan kulit yang lebih sihat dan menyasarkan dalam mengurangkan kulit kusam dan bintik hitam.

4. Langkah 4 : Pelembab. Minum banyak air dan gunakan pelembap yang menghidrat untuk memastikan kulit anda terhidrat dengan baik.

Noir Kakadu Brightening Face Cream adalah Moisturizer untuk kulit kusam yang terbaik untuk memulihkan skin barrier yang rosak akibat tersalah memakai produk.

5. Langkah 5 : Pelindung Matahari. Gunakan pelindung matahari setiap hari untuk melindungi kulit anda daripada kerosakan UV, yang boleh menyumbang kepada kekusaman dan penuaan pramatang.

Noir Hybrid Sunscreen Oil Free SPF50 PA+++ formulasi hybrid terkini, sunscreen untuk kulit kusam yang memberi perlindungan kulit dari sinaran UV yang berbahaya.

6. Langkah 6 : Pemakanan Sihat & Seimbang. Ambil diet yang kaya dengan antioksidan, vitamin dan mineral untuk menyokong kesihatan kulit. Makanan seperti buah-buahan, sayur-sayuran, kacang, ikan berlemak dan suplemen boleh memberikan manfaat.

Noir Pure White Mixed Berries merupakan minuman suplemen yang tinggi vitamin c untuk mengatasi kulit kusam. Ia mengandungi bahan semulajadi dari ektrak buah camu-camu, mempunyai perisa campuran berries, rasa yang lebih sedap! Didatangkan 1 kotak mengandungi 10 sachet untuk 10 hari. 

7. **Rutin Penjagaan Kulit:** Wujudkan rutin penjagaan kulit yang konsisten termasuk cleanser, moisturizer dan sunscreen. Penggunaan produk dengan bahan seperti vitamin C, retinol dan asid hyaluronik.

Anda nak skincare yang boleh hilangkan kulit kusam & memutihkan kulit seawal 7 hari? Jom bertukar ke NOIR Skincare White Series & minum Noir Pure White, ramai yang dah beri feedback positive tentang kulit mereka selepas BERTUKAR ke White Series 🤍 Jangan risau, NOIR lulus KKM dan bebas bahan merkuri dan bahan terlarang.

Open chat
Hi, saya Yana. Ada nak tanya ke?
Hi, Selamat Datang. Ada apa-apa pertanyaan & boleh yana bantu? 🤗